Hos Shure Scandinavia designer og udvikler vi højkvalitets konferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shure’s ambitiøse mål om at tilbyde vores kunder banebrydende løsninger, er vi i gang med udviklingen af flere nye produkter samt vores næste generation af konferencesystemer, softwareløsninger samt apps.

DevOps-profil med ambitioner (m/f/n)

Din nye hverdag

Shure er en markedsførende producent af mikrofoner og audio-elektronik. Vi designer og producerer højkvalitetsprodukter, der har fået legendarisk status for deres performance og driftssikkerhed.

Som vores nye DevOps-profil får du ansvar for at understøtte vores højkvalitetskonferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger med særligt fokus på software configuration management og Linux/systemadministration. Løsningerne indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Du bliver derfor involveret i flere projekter i København, hvor du arbejder med hele build-processen i samarbejde med DevOps-personer fra vores andre Shure-lokationer i USA, Indien og Kina.

”Du bliver vores DevOps-fyrtårn, der viser vejen for vores fremtidige strategi inden for DevOps og strømliner vores build-setup, så vores processer i endnu højere grad følger de globale retningslinjer,” uddyber Bo.

En professionel udviklingsafdeling med videndeling i fokus
Din nye hverdag foregår i et passioneret udviklingsteam på 37 kolleger med et højt fagligt niveau. Vi sætter pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse for at deltage i komplekse problemstillinger – og så er vi ikke bange for at tage de allermest udfordrende opgaver op. Derudover har vi det rigtig godt i vores nye og indbydende kontorer i Ørestaden. Og så samarbejder vi med udviklingsteams på andre Shure-lokationer.

”Vores udviklingsafdeling er de sidste 5 år vokset fra at være 17 til 37 medarbejdere. Vi har virkelig succes med det, vi laver. Vi sparrer og samarbejder meget med hinanden. Og så er der stor respekt for den enkelte,” forsikrer Bo.

Dine kompetencer

  • Vi forestiller os, at du har en ingeniør- eller IT-teknisk baggrund, men det vigtigste er, at du har god og dokumenteret erfaring fra en lignende DevOps-rolle samt kendskab til configuration management som eksempelvis SVN, Git, Gerrit og Jenkins.
  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med Continuous Integration.
  • Du har gerne kendskab til at udvikle og programmere i enten Python, Perl, C og C++, Java, C#, .Net eller tilsvarende.
  • Det er også et plus, hvis du har kendskab til audio-systemer og MS Azure eller andre cloud-løsninger, men det er ikke et krav.
  • Du er vant til at arbejde agilt, og du begår dig ubesværet på både dansk og engelsk.

”Hvis du er klar på nye DevOps-udfordringer, og du er åben og samarbejdsvillig, som vi er, så skal du nok få det rigtig godt her hos os,” slutter Bo, der ser frem til at læse din ansøgning.

Vi tilbyder

I jobbet som DevOps kan vi tilbyde dig udfordrende opgaver inden for softwareløsninger Development Operations. Din nye hverdag foregår i et passioneret udviklingsteam med et højt fagligt niveau, der gerne deler erfaringer og lærer af hinanden. Vi tilbyder dig en inspirerende og fleksibel arbejdsplads med høj psykisk trivsel, et stimulerende arbejdsmiljø, gode kolleger og sidst men ikke mindst en individuel lønpakke – med pension og helbredssikring - i henhold til kvalifikationer.

Er du interesseret?

Rekrutteringen bliver håndteret af mpeople.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Stryhn på Tlf.: +45 41128483.

 

Ansøgning skal sendes til: charlotte@mpeople.dk

2:39
The Story of Shure - Short version

From a humble start as a radio parts wholesaler in 1925 Shure has grown to become a global leader in audio electronics. Shure products have been ever…