Hos Shure Scandinavia designer og udvikler de højkvalitets konferenceprodukter og avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shures ambitiøse mål om at tilbyde deres kunder banebrydende løsninger, er de i gang med udviklingen af flere nye produkter herunder deres næste generation af konferencesystemer og softwareløsninger.

DevOps-Udvikler Med Ambitioner (all genders)

Er du eller ønsker du at blive skarp på Development Operations og Continuous Integration?

Vil du deltage i Shures banebrydende løsninger og næste generation af konferencesystemer, software og apps?

Og kan du se dig selv i en førende teknologidrevet virksomhed med rammerne til at skabe morgendagens skarpeste softwareløsninger?

Så er det dig, Shure leder efter!

 

Spil med i Shures DevOps team

Shure er en markedsførende producent af mikrofoner og audio-elektronik. De designer og producerer højkvalitetsprodukter, der har fået legendarisk status for deres performance og driftssikkerhed.

Som Shures nye DevOps-profil vil du være med til at understøtte Shures højkvalitets konferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger med særligt fokus på software configuration management og Linux/systemadministration.

Løsningerne indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Du bliver derfor involveret i flere projekter i København, hvor du arbejder med hele build-processen i samarbejde med DevOps-profiler hos Shure i København og deres andre lokationer i USA, Indien og Kina.

DevOps’er med holdning til fremtidens softwareløsninger

  • Vi forestiller os, at du har en ingeniør- eller IT-teknisk baggrund, men det vigtigste er, at du har interesse for DevOps-rollen og gerne kendskab til configuration management som eksempelvis SVN, Git, Gerrit og Jenkins.
  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at automatisere tasks og processer samt arbejde med forskellige IDEs, Cmake, GNU Make og/eller Compiler.
  • Du har gerne kendskab til at udvikle og programmere i enten Python, Perl, C og C++, Java, C#, .Net eller tilsvarende.
  • Du ved hvad det vil sige at arbejde agilt, og du begår dig ubesværet på både dansk og engelsk.

En professionel udviklingsafdeling med videndeling i fokus

Din nye hverdag foregår i et passioneret udviklingsteam med ca. 50 kolleger med et højt fagligt niveau. Der sættes pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse for at deltage i komplekse problemstillinger – og så er de ikke bange for at tage de allermest udfordrende opgaver op. Derudover har Shure det rigtig godt i deres nye og indbydende kontorer i Ørestaden. Shure Scandinavia samarbejder også med udviklingsteams på andre Shure-lokationer i USA, Indien og Kina.

Om Shure Scandinavia

Shure Scandinavia består af 50 dedikerede og engagerede medarbejdere, der alle bidrager til udviklingen af højkvalitets konferenceløsninger. Shure Scandinavia A/S er et 100% ejet datterselskab af Shure koncernen. Shure Scandinavia er Shure’s videns- og udviklingscenter for konference- og mødestyringsprodukter og har mere end 60 års erfaring fra branchen. Hos Shure Scandinavia har de et åbent og dynamisk arbejdsmiljø, nye indbydende kontorer med en god kantine i Ørestaden og en uformel omgangstone. De sætter pris på sparring med hinanden, høj kvalitet i det vi laver og respekt for den enkelte.

Shure Scandinavia er i ekspansion og deres udviklingsafdeling i København er de sidste 5 år vokset fra at være 17 til 50 medarbejdere. Deres samarbejde med udviklingsteams på andre Shure lokationer er stigende og de samarbejder i særlig grad med Chicago, USA og Suzhou, China. Klik her for mere information om Shure Scandinavia A/S og konferenceområdet.

Er du interesseret?

Rekrutteringsprocessen håndteres at mpeople, så send din ansøgning og CV til lars@mpeople.dk eller kontakt Lars Blauenfeldt

på +45 31 21 10 03 for yderligere informationer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

2:39
Shure - Sound Extraordinary

Sound is our business. Good sound is fine for some people. But at Shure, we’re only interested in delivering sound experiences that immerse and insp…