Er du god til digital signal processing, og interesserer du dig for audio produkter af højeste kvalitet?

Så er du måske en af vores to nye kolleger!

Hos Shure Scandinavia designer og udvikler vi højkvalitets konferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shures ambitiøse mål om at tilbyde vores kunder banebrydende løsninger, er vi i gang med udviklingen af flere nye produkter samt vores næste generation af konferencesystemer, softwareløsninger samt apps.

Digital Signal Processing Udvikler med høje standarder (all genders)

Din nye hverdag

Du bliver en del af et professionelt udviklingsteam på 41 kolleger i København, hvoraf en lille håndfuld er Digital Signal Processing (DSP) udviklere. Vi samarbejder med vores kollegaer i Chicago, USA, for at udvikle de bedste DSP løsninger til Shure’s brede portefølje af audio produkter. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder produkter med en ekstraordinær god lydkvalitet. Som DSP udvikler arbejder du med Digital Signal Behandling og DSP løsninger til audio produkter og bidrager til alle faser af udviklingsforløbet - lige fra idé og koncept til design samt implementering, test og verifikation.

I teamet sætter vi pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse i komplekse problemstillinger - og vi er ikke bange for at tage udfordrende opgaver op.

Dine kompetencer

Du har en ingeniørbaggrund, Bachelor eller Master. I den ene stilling må du gerne være relativt nyuddannet og ny inden for dit fagområde. I den anden stilling må du gerne have 7+ års erfaring. Du brænder for Digital Signal Processing, og du interesserer dig for audio produkter, algoritme udvikling i Matlab, implementering på en DSP, og test/verifikation i både store og små systemer.

Du har kendskab og teoretisk forståelse for flere klassiske Digitale Signal Processing emner som: FIR og IIR Filter Design, Dynamics, Voice Activity Detection, Codecs, Acoustic Echo Cancellation, Noise Reduction, Adaptive Filters og tilsvarende.

DSP løsninger er ofte i sammenspil med hardware. Du kender derfor også til mikrofoner, højtaler, hoved- og øretelefoner, og andet hardware som ADC’s, DAC’s, hardware codecs, samt støjbetragtninger i disse.

Implementering og test kan være på forskellige fabrikanter af DSPere, både floating point samt fixed point, og med variation i MIPS, RAM og strømforbrug afhængig af applikationen. Sproget er typisk C/C++ alternativt assembler.

Kvalitet er i højsædet, så du har erfaring med test og verifikation, og brug af forskellige måleværktøjer inden for DSP og audio.

Som person er du fokuseret og har øje for detaljerne. Du kan både arbejde selvstændig og i teams på tværs af landegrænser og kulturer. Da vi er en del af en amerikansk koncern, forventes det, at du kan begå dig på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder

I jobbet som DSP udvikler kan vi tilbyde dig udfordrende opgaver inden for Digital Signal Processing og DSP løsninger inden for audio til både små og store komplekse systemer. Din nye hverdag foregår i et passioneret udviklingsteam med et højt fagligt niveau, der gerne deler erfaringer og lærer af hinanden. Vi tilbyder dig en inspirerende og fleksibel arbejdsplads med høj psykisk trivsel, et stimulerende arbejdsmiljø, gode kolleger og sidst men ikke mindst en individuel lønpakke – med pension og helbredssikring - i henhold til kvalifikationer.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og C.V. til jobs@shure.dk

Job start: 1. juni 2019 eller før

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kenneth Boysen, Managing Project Engineer, Shure Scandinavia A/S på telefon +45 3248 2300.

2:39
Shure - Sound Extraordinary

Sound is our business. Good sound is fine for some people. But at Shure, we’re only interested in delivering sound experiences that immerse and insp…