Hos Shure Scandinavia designer og udvikler vi højkvalitets konferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shure’s ambitiøse mål om at tilbyde vores kunder banebrydende løsninger, er vi i gang med udviklingen af flere nye produkter samt vores næste generation af konferencesystemer, softwareløsninger samt apps.

Embedded Software Udvikler med ambitioner (all genders)

Din nye hverdag

Du bliver en del af et professionelt udviklingsteam på 38 kolleger i København, hvoraf 12 er embedded udviklingere. Teamet arbejder agilt, og du tager del i udvikling og design af Shures embedded software løsninger i samarbejde med andre udviklere fra Chicago, USA; Edinburgh, Skotland og Suzhou, Kina. Du forventes at bidrage til alle faser af udviklingsforløbet - lige fra idé og koncept til prototyper og design samt implementering.

I teamet sætter vi pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse i komplekse problemstillinger - og vi er ikke bange for at tage udfordrende opgaver op.

Dine kompetencer

Du har en ingeniørbaggrund, Bachelor eller Master, og du brænder for C og C++ programmering til embedded systemer. Du er god til at estimere, organisere og dokumentere opgaver, og du går op i at følge best practice inden for arkitektur, design og review. Herudover er det en fordel at have kendskab til Qt, VxWorks, Linux og ARM-baserede platforme, som vi, blandt andet, bruger i vores daglige arbejde.

Som person er du fokuseret og har øje for detaljerne. Du er vant til at arbejde agilt, ser muligheder i de udfordringer som dagligdagen byder på, og har lyst til at indgå i projektteams, der spænder over forskellige kulturer og landegrænser. Da vi er en del af en amerikansk koncern, forventes det, at du kan begå dig på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder

I jobbet som embedded software udvikler kan vi tilbyde dig udfordrende opgaver inden for embedded design af komplekse systemer og indflydelse på udviklingen af vores embedded software løsninger i alle aspekter. Din nye hverdag foregår i et passioneret udviklingsteam med et højt fagligt niveau, der gerne deler erfaringer og lærer af hinanden. Vi tilbyder dig en inspirerende og fleksibel arbejdsplads med høj psykisk trivsel, et stimulerende arbejdsmiljø, gode kolleger og sidst men ikke mindst en individuel lønpakke – med pension og helbredssikring - i henhold til kvalifikationer.

Er du interesseret?

Rekrutteringen bliver håndteret af mpeople.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Stryhn på Tlf.: +45 41128483.

 

Ansøgning skal sendes til: charlotte@mpeople.dk

2:39
Shure - Sound Extraordinary

Sound is our business. Good sound is fine for some people. But at Shure, we’re only interested in delivering sound experiences that immerse and insp…