Hos Shure Scandinavia designer og udvikler de højkvalitets konferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shures ambitiøse mål om at tilbyde deres kunder banebrydende løsninger, er de i gang med udviklingen af deres næste generation af software.

Full-Stack .Net Udvikler (all genders)

Brænder du for gennemtænkte og innovative løsninger? Så er det dig, Shure leder efter!

Din nye hverdag

Du vil blive en del af et applikationssoftware udviklingsteam med 10 kollegaer i København. Teamet arbejder agilt, og du vil tage del i udvikling af Shures softwareløsninger i samarbejde med udviklere fra Chicago, USA, og Hyderabad, Indien.

Arbejdsopgaverne består primært i nyudvikling af webbaserede løsninger serviceret fra server og/eller som en del af Shures embedded software.

Du forventes at bidrage til alle faser af udviklingsforløbet – lige fra idé og koncept til prototyper og design samt implementering.

Dine kompetencer

  • Du har som minimum en bacheloruddannelse som ingeniør eller inden for IT.
  • Du har kendskab til nuværende teknologier inden for back-end- og front-end udvikling.
  • Du har erfaring med flere af følgende teknologier: C#, .Net, MongoDB, ASP.NET Web API og ASP.NET core, JavaScript/TypeScript, NodeJS, CSS og HTML.
  • Det vil være en fordel, at du har forståelse for embedded systemer, Cloud løsninger og er bekendt med SOLID designprincipperne.
  • Du koder i høj kvalitet og ser test af din kode som en naturlig del af udviklingsprocessen.
  • Du har interesse for og overblikket til at designe og implementere komplekse systemer med mange bevægelige dele.
  • Dine løsninger er skalerbare med fokus på læsbarhed, og at de er nemme at vedligeholde.
  • Da Shure er en del af en amerikansk koncern, forventes det, at du kan begå dig på både dansk og engelsk.

Som person, har du en naturlig nysgerrighed for, hvad der rør sig inden for ovenstående teknologier og er på forkant med udviklingen af disse. Du er fokuseret, har øje for detaljerne og brænder for at skabe innovative løsninger.

Du er vant til at arbejde agilt, og har lyst til at indgå i projektteams, der spænder over forskellige kulturer og landegrænser.

Vi tilbyder

I jobbet som Full-stack .Net Udvikler kan Shure tilbyde dig udfordrende opgaver inden for udvikling af skalerbare webbaserede applikationer. Du vil få indflydelse på udviklingen af Shures softwareløsninger og være med til at definere, integrere og validere innovative og skalerbare softwareløsninger, der understøtter Shure’s Produkter.

Du vil blive en del af et professionelt udviklingsteam med et højt fagligt niveau, der gerne deler erfaringer og lærer af hinanden. I teamet sætter de pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse i komplekse problemstillinger, og de er ikke bange for at tage udfordrende opgaver op.

Shure tilbyder dig en inspirerende og fleksibel arbejdsplads, et stimulerende arbejdsmiljø, gode kollegaer samt en individuel lønpakke i henhold til kvalifikationer.

Om Shure Scandinavia

Shure Incorporated er en markedsførende producent af mikrofoner og audio elektronik. Shure designer og producerer højkvalitets produkter, der er blevet legendariske for performance og driftssikkerhed.

Shure Scandinavia består af 48 dedikerede og engagerede medarbejdere, der alle bidrager til udviklingen af højkvalitets konferenceløsninger. Shure Scandinavia A/S er et 100% ejet datterselskab af Shure koncernen.

Afdelingen i København er Shure’s videns- og udviklingscenter for konference- og mødestyringsprodukter og har mere end 60 års erfaring fra branchen. Hos Shure Scandinavia har de et åbent og dynamisk arbejdsmiljø, nye indbydende kontorer i Ørestaden og en uformel omgangstone. De sætter pris på sparring med hinanden, høj kvalitet i det vi laver og respekt for den enkelte.

Shure Scandinavia er i ekspansion og deres udviklingsafdeling i København er de sidste 5 år vokset fra at være 17 til 38 medarbejdere. Deres samarbejde med udviklingsteams på andre Shure lokationer er stigende og de samarbejder i særlig grad med Chicago, USA; Suzhou, China og Hyderabad, Indien.

Er du interesseret?

Rekrutteringsprocessen håndteres at mpeople, så send din ansøgning og CV til bettina@mpeople.dk eller kontakt Bettina Markussen på +45 29 68 46 89 for yderligere informationer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

2:39
Shure - Sound Extraordinary

Sound is our business. Good sound is fine for some people. But at Shure, we’re only interested in delivering sound experiences that immerse and insp…