Hos Shure Scandinavia designer og udvikler vi højkvalitets konferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shure’s ambitiøse mål om at tilbyde vores kunder banebrydende løsninger, er vi i gang med udviklingen af flere nye produkter samt vores næste generation af konferencesystemer, softwareløsninger samt apps.

Senior .Net Udvikler (all genders)

Din nye hverdag

Du vil blive en del af et passioneret applikations software udviklingsteam i København. Teamet arbejder agilt, og du tager del i videreudvikling af Shures softwareløsninger i samarbejde med udviklere fra Hyderabad, Indien. Vores arbejdsopgaver består primært i udvikling af nye features til vores Windows applikationer samt løbende at designe og optimere platformen til at imødegå krav til kommende versioner. Du forventes at bidrage til alle faser af udviklingsforløbet - lige fra evaluering af nye krav fra Global Product Management og design af løsninger til implementering. I samarbejde med vores Conference Support team yder vi støtte til fejlfinding og implementerer rettelser, hvis vores kunder støder ind i problemer.

I udviklingsteamet sætter vi pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse i komplekse problemstillinger, og vi er ikke bange for at tage udfordrende opgaver op.

Dine kompetencer

Du har som minimum en bacheloruddannelse som ingeniør eller inden for IT og dokumenteret erfaring inden for udvikling af .Net-baserede applikationer med Visual Studio. VB og .Net framework er din hjemmebane, og erfaring med Windows Presentation Foundation og SQL databaser er et plus. Det vil være en fordel, at du har forståelse for embedded systemer og protokoller, da vores applikationer arbejder tæt sammen med konference systemer og fremstår som en samlet løsning for vores kunder. Du koder i høj kvalitet og ser test af din kode som en naturlig del af udviklingsprocessen.

Du har interessen for og overblikket til at designe og implementere komplekse systemer så vel som forståelse for multi-threaded programmering. Det forventes, at dine løsninger er skalerbare med fokus på læsbarhed, og at de er nemme at vedligeholde. Du er fokuseret, har øje for detaljerne og brænder for at skabe innovative løsninger.

Du er vant til at arbejde agilt, ser muligheder i de udfordringer som dagligdagen byder på, og har lyst til at indgå i projektteams, der spænder over forskellige kulturer og landegrænser. Da vi er en del af en amerikansk koncern, forventes det, at du kan begå dig på både dansk og engelsk i tale såvel som i skrift.

Vi tilbyder

I jobbet som Senior .Net Udvikler tilbyder vi dig udfordrende opgaver inden for udvikling af komplekse og skalerbare systemer, der understøtter Shures konferenceprodukter. Dette indbefatter design og implementering af innovative softwareløsninger. Din nye hverdag foregår i et passioneret udviklingsteam der har et højt fagligt niveau og som gerne sparrer med og lærer af hinanden. En vigtig del af jobbet består i at gennemskue og designe komplekse sammenhænge i samarbejde med resten af teamet. Vi tilbyder dig en inspirerende og fleksibel arbejdsplads med høj psykisk trivsel, et stimulerende arbejdsmiljø, gode kolleger samt en individuel lønpakke - inklusiv pension og helbredssikring - i henhold til kvalifikationer.

Er du interesseret?

Rekrutteringen bliver håndteret af mpeople.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Stryhn på Tlf.: +45 41128483.

 

Ansøgning skal sendes til: charlotte@mpeople.dk

2:39
Shure - Sound Extraordinary

Sound is our business. Good sound is fine for some people. But at Shure, we’re only interested in delivering sound experiences that immerse and insp…