Hos Shure Scandinavia designer og udvikler de højkvalitets konferenceprodukter og avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter. Som bidrag til Shures ambitiøse mål om at tilbyde deres kunder banebrydende løsninger, er de i gang med udviklingen af flere nye produkter herunder deres næste generation af konferencesystemer og softwareløsninger.

System Verification Manager (all genders)

Er du passioneret omkring ledelse, kvalitet og test? Så er det dig, Shure har brug for!

 

Din nye hverdag

Som System Verification Manager vil du stå i spidsen for et kompetent team på 7 medarbejdere i København, der tester og validerer Shures konferencesystemer samt yder support til deres interne supportgrupper. Globalt står System Verification for kvalitetssikring af Shure’s produkter. I København inkluderer det test af hardware med fokus på lyd samt test af embedded systemer og applikations software.

Du vil få ansvaret for at sikre at Shures testplaner, -metoder og –processer lever op til deres globale kvalitetsstandard.

Dine opgaver vil bestå i at lede System Verification lokalt i forhold til design og udvikling af software system specifikationer, testcases og test scripts med det mål at højne kvaliteten af Shures test. Du vil hjælpe teamet med at estimere, planlægge og dokumentere opgaver samt – i samarbejde med kolleger i USA og Indien – strømligne deres standarder og processer.

Gennem dialog og interaktion vil du støtte op om og styrke samarbejdet på tværs af Shure samt bidrage til at prioritere kortsigtede og langsigtede opgaver.

Det forventes at du også, at du er hands-on på opgaver på lige fod med resten af teamet – som tiden giver mulighed for det.

Dine kompetencer

  • Du har en bachelor inden for elektroteknologi, IT, Computer Science eller en tilsvarende relevant uddannelse
  • Solid erfaring (+7 år) med softwareudvikling
  • Godt kendskab til test af software og systemer.
  • Du har mere end 3 års erfaring med at lede tekniske medarbejdere i en global kontekst
  • Du har tidligere opnået gode resultater inden for test og validering.
  • Du har kendskab til Python og automatisering af test.
  • Endvidere er det en fordel, hvis du er bekendt med TestComplete, Quality Center og Selenium.

Du drives af at skabe resultater og tror på at de i fællesskab kan højne standarden inden for test. Du går ind for dialog og støtter op om dit team, så den enkelte kan yde sit bedste. Du er god til at lytte og stille spørgsmål, så alle nuancer af en given problemstilling bliver belyst.

Som person er du fokuseret og har øje for detaljer. Du er struktureret og har en analytisk tilgang til test. Du ser muligheder i de udfordringer, som dagligdagen byder på, og har lyst til at indgå i samarbejde, der spænder over forskellige kulturer og landegrænser.

Da Shure er en del af en amerikansk koncern, forventes det, at du kan begå dig på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Som System Verification Manager kan Shure tilbyde dig udfordrende opgaver i en global organisation inden for test af systemer, kvalitets standarder samt indflydelse på de løsninger og metodikker de anvender. Du vil blive en del af et professionelt team med et højt fagligt niveau, der gerne deler erfaringer og lærer af hinanden.

I Shure sætter de stor pris på samarbejde, engagement og nytænkning samt en naturlig lyst til og interesse i komplekse problemstillinger, og de er ikke bange for at tage udfordrende opgaver op.

Shure tilbyder dig en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med høj psykisk trivsel, et inspirerende arbejdsmiljø, gode kolleger samt en individuel lønpakke – med pension og helbredssikring – i henhold til kvalifikationer.

Om Shure Scandinavia

Shure Incorporated er en markedsførende producent af mikrofoner og audio elektronik. Shure designer og producerer højkvalitets produkter, der er legendariske for performance og driftssikkerhed. Shure Scandinavia A/S er et 100%-ejet datterselskab af Shure-koncernen.

I København er de 55 dedikerede og engagerede medarbejdere, der alle bidrager til udviklingen af højkvalitets konferenceløsninger. De er Shure’s videns- og udviklingscenter for konference- og mødestyringsprodukter med mere end 65 års erfaring fra branchen. Shure Scandinavia vækster og deres udviklingsafdeling er vokset stødt de sidste 5 år. Shure bor i nye indbydende kontorer med en god kantine i Ørestaden og har en uformel omgangstone. De sætter pris på sparring med hinanden, høj kvalitet i det de laver og respekt for den enkelte.

Er du interesseret?

Rekrutteringsprocessen håndteres at mpeople, så send din ansøgning og CV til bettina@mpeople.dk eller kontakt Bettina Markussen på +45 29 68 46 89 for yderligere informationer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

2:39
Shure - Sound Extraordinary

Sound is our business. Good sound is fine for some people. But at Shure, we’re only interested in delivering sound experiences that immerse and insp…